Nokia House
17115
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17115,bridge-core-1.0.5,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
NOKIA HOUSE

Helsinki, Finland

Date
Category
Workplace
About This Project

Type: Offices
Area: 370,000 SF
Photo: Clive Wilkinson

In October 2007, Clive Wilkinson Architects won the commission to renovate Nokia’s Headquarters in Finland. The brief called for a transformation of Nokia’s work style and culture to emphasize collaboration and mobile working, in keeping with its business restructuring as an internet company focused on the future. The 370,000-square-foot project is being executed in multiple phases of construction in order to minimize disruption to the occupants.

error: